Welkom de Ark Middenmeer

Volle Evangelie Gemeente de Ark is een groeiende kerk in Middenmeer, met een hart voor de buurt en de dorpen om ons heen. Door al onze diensten en activiteiten heen willen wij een sterke en open gastvrije gemeenschap zijn met veel liefde, onderlinge verbondenheid en harmonie. Een plek waar mensen zich welkom en thuis voelen.

 

Dit doen we we vanuit het geloof dat God onvoorwaardelijk van mensen houdt, Jezus onze hoop is en de Heilige Geest de kracht en liefde van God wil openbaren. De Bijbel is hierbij ons uitgangspunt en richtlijn voor ons leven. Door al onze diensten en activiteiten heen willen we een warme en open gemeenschap zijn waar mensen zich welkom en thuis voelen. We willen een groeiende gemeente zijn, die niet alleen groeit vanuit de centrale gemeenteactiviteiten, maar juist doordat de mensen vol van de Here Jezus, midden in het dagelijks leven het koninkrijk van God vertegenwoordigen.  

De gemeente heeft sinds medio november 2021 Els Bouma - de Geest als vaste voorganger.

Een gemeente in het midden van de maatschappij     

Op zondagmorgen houden we een eigentijdse dienst, toegankelijk voor alle leeftijden. Met lofprijs en aanbidding, prediking, creativiteit verlangen we de tijdloze boodschap van Jezus Christus te vertegenwoordigen op een heldere en frisse manier.
Tijdens onze samenkomsten ligt sterk de nadruk op onderling contact, verbondenheid en zorg voor elkaar. Tevens is er veel plaats voor zang, muziek en aanbidding, naast Bijbelse verkondiging en onderwijs.

Er is een creche en zondagsschool.

Andere activiteiten

Naast de centrale zondagse samenkomsten komen wij om de week op woensdagavond bij elkaar voor een bidstond. (zie agenda)

Voor eventuele andere activiteiten, zie onze agenda.