Zondag 15 maart geen dienst !

Coronavirus: invloed op de gemeente. Aankomende zondag 15 maart zullen we geen dienst hebben!

Aangezien er verschillende mensen die deze zondag een taak hebben behoorlijk verkouden zijn (o.a. spreker en zangleiding) zullen we aankomende zondag, 15 maart geen dienst hebben. Onze eigen voorganger spreekt 15 maart in House of Heroes.

Klik hier om de livestream van Stef Schagen te bekijken. De online kerkdienst begint om 11.00 uur.  

House of Heroes schrijft op hun website:"...De komende zondagen is House of Heroes een online kerk met samemkomst van 11.00 tot 13.00 zodat we door heel Nederland in de huizen één kerk zijn. 
In navolging van het besluit van de overheid om niet samen te komen met groepen van meer dan 100 personen, worden daarom geen diensten gehouden op de gebruikelijke House of Heroes  locatie in Harderwijk 
Maak van deze gelegenheid gebruik om samen met je gezin, vrienden of je een life group thuis de dienst mee te maken."

 

Voor verdere ontwikkelingen en mededelingen zullen we gemeenteleden informeren via de mail en bezoekers via deze website, bijvoorbeeld over de diensten in de komende weken. 

Voor de zondagen dat er geen diensten zijn, is er ook aan de kinderen gedacht. Op de website van Matthijs Vlaardingenbroek kunnen jullie een online kinderprogramma vinden met video's, goocheltrucs, proefjes en knutsels.
Leuk om  als gezin een activiteit van te maken! Iedere week staat er een nieuw programma klaar de komende weken. 
https://creatiefkinderwerk.nl/ideeen/1414-online-kinderprogramma-1-god-roept-abram

12-03-2020