Het kerstjournaal

Geen Kerstwandeling in Middenmeer dit jaar, maar wél een compleet verzorgd kerstevenement voor het hele gezin!

Alhoewel we dit jaar als VEG de Ark geen kerstwandeling organiseren, Bieden we wel een mooi compleet programma voor het hele gezin! Een theatervoorstelling voor jong en oud, gebaseerd op het Sinterklaasjournaal. Geniet met elkaar van de warmte en de sfeer in de prachtig versierde kerk en begin de kerstdagen goed!
In Het Kerstjournaal gaat v
erslaggeefster Paula ter Plekke op zoek naar een nieuwe koning die geboren zou zijn. Ze ontmoet allerlei figuren die wel gehoord hebben van een ‘eeuwige Vader’, een wonderbare Raadsman, een ‘Vredevorst’ en een ‘sterkte God, maar niet van een koning… In vijf bedrijven neemt presentator Diederik Bok ons mee en na ieder bedrijf is er telkens een klassiek kerstlied in een modern jasje, waarbij meegezongen mag worden!
Het theaterstuk zal ongeveer een uur duren en na afloop gaat het feest buiten verder op het kerkplein. Onder de partytenten met gezellige lampjes, wordt warme chocolademelk geserveerd en is er een oudhollandse poffertjeskraam. Terwijl er kerstmuziek op de achtergrond klinkt, blijf je lekker warm bij de vuurkorven en is er tijd om met elkaar te genieten van de kerstsfeer.

Praktische informatie:

  • De toegang is gratis, maar moet u wel vooraf reserveren Kaarten reserveren
  • De zaal is open vanaf 15.30 uur. De aanvang evenement is om 16 uur.
  • Parkeren kan op verschillende plaatsen in het dorp (max.10 minuten loopafstand), maar níet op het kerkplein i.v.m. de activiteiten na afloop van het theaterstuk.
  • Fietsen kunnen wel gestald worden op het kerkplein.
  • Voor iedereen is er gratis warme chocolademelk, koffie of thee. Als je graag meer wilt drinken, kost dat € 1,- per bekertje (graag contant betalen)!
  • Er is een professionele oudhollandse poffertjeskraam, dus blijf gezellig eten! De prijs is slechts € 1,- per portie; graag contant betalen, dus niet vergeten kleingeld mee te nemen! J
  • Als u onze Facebook pagina liked blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u eventuele vragen stellen.

05-12-2018